Επικοινωνία

Δεν είσαι μόνος σου, είμαι δίπλα σου!

Αν μπορώ με κάποιον τρόπο να σε βοηθήσω, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου.

Έφτιαξα αυτήν την ιστοσελίδα για σένα και θα χαρώ αν μπορέσω να σταθώ δίπλα σου σε κάποιο πρόβλημα που έχεις.

Επίλεξε έναν από τους παρακάτω τρόπους επικοινωνίας και θα απαντήσω το συντομότερο δυνατό. Εκμεταλλεύσου σωστά την αμεσότητα και ταχύτητα που μας παρέχει το διαδίκτυο και γίνε καλύτερος.

Δημήτρης Μοσχόπουλος Μαθηματικό στέκι

Δημήτρης Μοσχόπουλος , δημιουργός της ιστοσελίδας

Κινητό τηλέφωνο

Κάλεσέ με στον αριθμό 697 - 16.19.260

Skype

Γράψε στην αναζήτηση του Skype το όνομα dimitris.moshopoulos και πρόσθεσέ με στις επαφές. Η αμεσότητα που το Skype παρέχει θα κάνει την επικοινωνία μας καλύτερη.

Facebook - προσωπικό προφίλ

Δημοσιεύω και σχολιάζω θέματα και στο προσωπικό μου προφίλ στο Facebook.

Facebook - σελίδα «Μαθηματικό στέκι»

Πάτησε «Μου αρέσει» και ακολούθησε την σελίδα «Μαθηματικό στέκι» στο Facebook. Εκεί δημοσιεύω θέματα της ιστοσελίδας, αλλά συχνά και θέματα από άλλες σελίδες και blogs που θα σε βοηθήσουν. Προσπαθώ να επιλέγω ό,τι καλύτερο υπάρχει για σένα.

Instagram

Δημοσιεύσεις της ιστοσελίδας θα βρεις και στο Instagram.

YouTube

Στο προσωπικό μου κανάλι στο YouTube θα βρεις βίντεο της ιστοσελίδας με θεωρία και μεθοδολογία, καθώς και πολλές αναλυτικά λυμένες ασκήσεις.

Χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα αποδέχεσαι  ότι τα στοιχεία που θα βάλεις θα χρησιμοποιηθούν μόνο μία φορά, για την μεταξύ μας επικοινωνία μέσω αυτής της φόρμας. Τα στοιχεία σου δεν αποθηκεύονται, δεν χρησιμοποιούνται για καμία εμπορική προωθητική ενέργεια ή εγγραφή σε mailing list, δεν προωθούνται σε άλλους.

Αν όμως πρέπει στο μήνυμά σου να επισυνάψεις κάποιο αρχείο ή φωτογραφία (αν πρόκειται για κάποια άσκηση που σε δυσκολεύει, οπωσδήποτε να φωτογραφίσεις καθαρά την πλήρη της εκφώνηση), τότε στείλε το μήνυμά σου απευθείας στο email της ιστοσελίδας mathsteki@gmail.com και θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό.

>