Α’ ΛΥΚΕΙΟΥ – ΑΛΓΕΒΡΑ – Τράπεζα Θεμάτων

Η Τράπεζα Θεμάτων του Υπουργείου Παιδείας είναι μια μεγάλη συλλογή θεμάτων για τις τελικές εξετάσεις.

Περιλαμβάνει θέματα μέτριας δυσκολίας (2ο θέμα), αλλά και θέματα αυξημένης δυσκολίας (4ο θέμα), αν και η δυσκολία είναι υποκειμενική σε κάποιον βαθμό.

Προς το παρόν υπάρχουν τα θέματα που δημοσιεύτηκαν από το Υπουργείο μέχρι τις 22-12-2020.

Την αρχική κουραστική δουλειά έκανε ο συνάδελφος Θανάσης Νικολόπουλος, ο οποίος αποθήκευσε ένα προς ένα τα θέματα που δημοσιεύτηκαν και τα ενοποίησε σε έναν φάκελο.

Θέλοντας να δώσω μια πιο όμορφη και εύχρηστη εικόνα όμως, έγραψα για σένα όλα τα θέματα και τα ενοποίησα σε ξεχωριστά αρχεία, ένα για το 2ο και ένα για το 4ο θέμα της Τράπεζας.

Αξιοποίησε σωστά τα θέματα της Τράπεζας!

Σύντομα θα αρχίσουν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο οι λύσεις των θεμάτων (υπάρχουν ήδη βεβαίως, αφού δημοσιεύονται από το ίδιο το Υπουργείο, παράλληλα με την δημοσίευση των θεμάτων).

Το «Μαθηματικό στέκι» θα παράσχει λύσεις των θεμάτων ασφαλώς, αλλά θα χρειαστεί χρόνο.

Απ' όπου και αν δεις λύσεις των θεμάτων όμως, μην επιχειρήσεις να μάθεις τις λύσεις. Είναι αδύνατο! Και καθόλου αποδοτικό!

Τα θέματα της Τράπεζας θα σου δώσουν πάρα πολλές ευκαιρίες για να εντοπίσεις αδύνατα σημεία σου και να δουλέψεις σε αυτά. Θα σου δώσουν πάρα πολλές ευκαιρίες να καταλάβεις πώς αντιμετωπίζεται ένα συνδυαστικό θέμα και να αναπτύξεις σωστά το σκεπτικό, τον τρόπο αντιμετώπισης τέτοιου θέματος.

Αποθήκευσε το αρχείο και δούλεψε σωστά σε αυτό!

Ό,τι δημοσιεύθηκε για το 2ο θέμα (132 θέματα μέχρι στιγμής) και το 4ο θέμα (131 θέματα μέχρι στιγμής) από το Υπουργείο, είναι συγκεντρωμένα σε κομψά αρχεία.

Αποθήκευσε τα αρχεία από τους ακόλουθους συνδέσμους.

>
Success message!
Warning message!
Error message!