Αρχική σελίδα

Περιεχόμενα

Επικοινωνία

Σύνδεσμοι

Βιογραφικό

Κοινοποίησε την σελίδα!

Να πατάς σ' αυτό το εικονίδιο για να διαβάζεις για το θέμα που σ' ενδιαφέρει.

Τα βίντεο που υπάρχουν στα διάφορα θέματα, έχουν μουσική υπόκρουση, γι' αυτό να έχεις την ένταση των ηχείων χαμηλά.

Είναι γραμμένα σε υψηλή ανάλυση (HD), οπότε επίλεγε την ανάλυση 720p ή 1080p και προβολή σε πλήρη οθόνη.

Όσα θα βλέπεις με γκρι σκίαση, προέρχονται από την θεωρία του σχολικού βιβλίου. Όλα τα υπόλοιπα είναι συμπληρώσεις, σχόλια, παρατηρήσεις και μεθοδολογία για τις ασκήσεις.

Σε κάθε ενότητα αντιστοιχεί και ένα τεύχος (pdf) θεωρίας, το οποίο και μπορείς ν' αποθηκεύεις στον υπολογιστή σου.

Διαβάζοντας τα ίδια ακριβώς πράγματα από την ιστοσελίδα όμως, αποκτάς ένα σημαντικό πλεονέκτημα: τα συνοδευτικά παραδείγματα της θεωρίας θα τα βλέπεις να λύνονται μπροστά σου σε βίντεο!  (κάποια ολιγόλεπτα, άλλα όχι).

ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ είναι τοποθετημένα στις πρέπουσες θέσεις σε κάθε ενότητα και παράγραφο του κεφαλαίου. Όπου διατίθεται βίντεο θεωρίας, αυτό περιλαμβάνει συνοπτική παρουσίαση της θεωρίας, σχολιασμό, παραδείγματα και παρατηρήσεις για τις ασκήσεις. Τα βίντεο αυτά ΔΕΝ υποκαθιστούν ούτε τις αναλυτικές σημειώσεις που υπάρχουν στην ιστοσελίδα, πολύ περισσότερο τον καθηγητή σου, τον οποίο πάντα πρέπει ν' ακούς με πολλή προσοχή!

Σε κινητό τηλέφωνο και tablet θα συναντήσεις προβλήματα κατά την περιήγησή σου στην ιστοσελίδα. Προτίμησε τον σταθερό (ή φορητό) σου υπολογιστή για βέλτιστη απόδοση.

Συνοπτικά περιεχόμενα κεφαλαίου.

Το κεφάλαιο περιλαμβάνει:

• 242 σελίδες θεωρίας.

• 685 λυμένες ασκήσεις.

• 182 βίντεο.

Όπου βλέπεις αυτό το εικονίδιο στα περιεχόμενα παρακάτω, στην σχετική ενότητα θα βρεις και βίντεο. Το εικονίδιο ΔΕΝ είναι ενεργό εδώ στα περιεχόμενα, αλλά είναι στις ενότητες θεωρίας και μεθοδολογίας, καθώς και στα παραδείγματα που θα βρίσκεις.

Επειδή η θεματολογία του κεφαλαίου είναι πολύ μεγάλη, τα περιεχόμενα εδώ περιλαμβάνουν μόνο τους τίτλους των ενοτήτων και τις κατηγορίες ασκήσεων που συναντώνται σ' αυτές. Πατώντας στο πράσινο βέλος στην ενότητα που σ' ενδιαφέρει, θα μεταβείς σ' αυτήν και θα δεις αναλυτικά ό,τι αυτή περιλαμβάνει, τόσο σε θεωρία και μεθοδολογία ασκήσεων, όσο και σε αναλυτικά λυμένες ασκήσεις.

Ακόμη, επειδή η θεωρία αναπτύσσεται εκτενέστατα (και συμπληρώνεται πλουσιοπάροχα) στις επιμέρους κατηγορίες ασκήσεων κάθε ενότητας,

να μελετάς προσεκτικά την ανάλυση και τα παραδείγματα κάθε κατηγορίας ασκήσεων!

(placeholder)