Ανακοινώσεις και νέα

της ιστοσελίδας

~ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ~


Η ιστοσελίδα βρίσκεται σε κατάσταση εκτεταμένης ανανέωσης και σιγά σιγά γίνονται αλλαγές.

Η πρώτη αλλαγή είναι η αφαίρεση της δυνατότητας αποθήκευσης αρχείων, έπειτα από εκτεταμένες κλοπές και παραποιήσεις που έγιναν στις ιδιαίτερα επίπονες εργασίες μου από αναίσχυντους «συναδέλφους» (ιδιοκτήτες φροντιστηρίων!!). Τα αρχεία (που, σιγά σιγά, λαμβάνουν μορφή βιβλίων) πλέον μόνο online θα μπορείτε να τα διαβάζετε.


Η δεύτερη αλλαγή είναι η σταδιακή αφαίρεση των βίντεο με λυμένες ασκήσεις. Μετά την παταγώδη αποτυχία του, εξίσου επίπονου, εγχειρήματος, θα παραμείνουν μόνο τα βίντεο θεωρίας και μεθοδολογίας, αφού το ενδιαφέρον για βίντεο με λυμένες ασκήσεις ήταν πρακτικά μηδενικό (αυτό κι αν μ' έριξε απ' τα σύννεφα!). Μέχρι να γίνει ένα συμμάζεμα στα βίντεο, μπορείτε να τα βλέπετε από το κανάλι στο You Tube (στην κορυφή της Αρχικής Σελίδας θα δείτε τον σύνδεσμο ή από τους συνδέσμους που δίνονται για κάθε κεφάλαιο).


Η τρίτη αλλαγή είναι ότι μπορείτε να λαμβάνετε και σε έντυπη μορφή τα βιβλία της ιστοσελίδας (προς το παρόν διατίθενται μόνο βιβλία της Γ΄Λυκείου). Φυσικά, αυτό είναι προαιρετικό, αφού η δωρεάν διαδικτυακή τους διάθεση παραμένει.


Μόνο τα ακόλουθα βιβλία διατίθενται σε έντυπη μορφή!

~ ΝΕΑ ~


9 Δεκεμβρίου 2017.

Στην Γ΄ Λυκείου, το κεφάλαιο «Διαφορικός Λογισμός» εμπλουτίζεται με την εξαιρετική εργασία του Θανάση Νικολόπουλου στον Ρυθμό Μεταβολής. Θεωρώ αυτήν την εργασία στολίδι για την ιστοσελίδα και ευχαριστώ τον συγγραφέα της για την ενσωμάτωσή της στον Α΄ τόμο του Διαφορικού Λογισμού. Είμαι βέβαιος ότι θα εντυπωσιάσει με το βάθος και την έκταση της ανάλυσής της, αφού δεν έχω δει (μέχρι τώρα τουλάχιστον) ανάλυση αυτού του λεπτού και ιδιόμορφου θέματος τόσο καλή!


15 Δεκεμβρίου 2017.

Με εξαίρεση τον Β΄ τόμο του Διαφορικού Λογισμού της Γ΄ Λυκείου και το κεφάλαιο του Ολοκληρωτικού Λογισμού της Γ΄ Λυκείου, πλέον όλο το διδακτικό υλικό της ιστοσελίδας μπορείτε να το μελετάτε στην σύγχρονη και φιλική μορφή flip book.


4 Μαρτίου 2018.

•  Προστέθηκαν τα περιεχόμενα των αρχείων ασκήσεων της επανάληψης του Γυμνασίου.

•  Προστέθηκαν τα περιεχόμενα των βιβλίων «Πώς;», «Όριο-συνέχεια συνάρτησης» και «Διαφορικός Λογισμός» της Γ΄ Λυκείου.

•  Προστέθηκε το αρχείο των 30 επαναληπτικών θεμάτων του Θανάση Νικολόπουλου.

•  Σύντομα θα είναι διαθέσιμο το σχολικό βιβλίο Άλγεβρας της Α΄ Λυκείου, με πολλές σημείωσεις.


8 Μαρτίου 2018.

•  Στην Άλγεβρα της Α΄ Λυκείου προστέθηκε το σχολικό βιβλίο, εμπλουτισμένο με πολλές σημειώσεις που θα διευκολύνουν πολύ την μελέτη των μαθητών στα επιμέρους θέματά του.

•  Συμμαζεύτηκαν τα πολλά αρχεία του διδακτικού υλικού της Β΄ Λυκείου.


15 Μαρτίου 2018.

Η εργασία του Θανάση Νικολόπουλου στον Ρυθμό Μεταβολής της Γ΄ Λυκείου, είναι πλέον ολοκληρωμένη! Διατίθενται:

•  ο Α΄ τόμος της, που περιλαμβάνει αναλυτική θεωρία, μεθοδολογία ασκήσεων και 30 λυμένες ασκήσεις,

•  ο Β΄ τόμος της, που περιλαμβάνει 30 εξαιρετικά επαναληπτικά θέματα, με ρυθμό μεταβολής μεταξύ των ερωτημάτων τους,

•  όλη η εργασία (Α΄ και Β΄ τόμος) δεμένη σε ένα βιβλίο 218 σελίδων (!!).

Ίσως η μοναδική στο είδος της εργασία, με τόση αναλυτικότητα, έκταση, πλούτο σχολιασμού και υπενθυμίσεων! Σίγουρα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για μελλοντικές εργασίες!


24 Μαρτίου 2018.

Το διδακτικό υλικό για τον Ολοκληρωτικό Λογισμό της Γ΄ Λυκείου διατίθεται πλέον σε μορφή flip book κι αυτό.


17 Απριλίου 2018.

Στην Άλγεβρα της Β΄ Λυκείου προστέθηκε το σχολικό βιβλίο, εμπλουτισμένο με πολλές σημειώσεις που θα διευκολύνουν πολύ την μελέτη των μαθητών στα επιμέρους θέματά του.

Μπορείτε να τα παραγγείλετε με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

1ος.  Στείλτε email στην διεύθυνση   mathsteki@gmail.com

2ος.  Στείλτε μήνυμα στην σελίδα στο Facebook.


Οπωσδήποτε να αναφέρετε τα ακόλουθα στοιχεία στο email που θα στείλετε:

•  Όνομα και επώνυμο.

•  Διεύθυνση.

•  Ταχυδρομικό Κώδικα.

•  Αριθμό κινητού τηλεφώνου.


Τα στοιχεία δίνονται στην «Γενική Μεταφορική», η οποία και εκτελεί τις αποστολές.

Δεν τηρείται κανένα αρχείο από το «Μαθηματικό στέκι» ή την «Γενική Ταχυδρομική»! Τα στοιχεία σας διαγράφονται μετά το πέρας της αποστολής.

Το κόστος αποστολής και αντικαταβολής είναι 6,30€ (για δέμα έως 2 κιλά και για περιοχές που η «Γενική Ταχυδρομική» δεν θεωρεί δυσπρόσιτες).


Όπως σημειώνω στους προλόγους και τα οπισθόφυλλα των βιβλίων, πληρώνετε μόνο το κόστος εκτύπωσης, βιβλιοδεσίας και αποστολής και τίποτε άλλο! Μην έχοντας ούτε το ηθικό ούτε το νομικό δικαίωμα, δεν αποκομίζω ούτε ένα λεπτό του ευρώ από τα βιβλία!


Οι διαστάσεις των βιβλίων είναι 17 Χ 24, το περιεχόμενο είναι ασπρόμαυρο, το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο είναι έγχρωμα ματ.


Την δωρεάν ηλεκτρονική έκδοση όλων των παραπάνω βιβλίων θα την βρείτε στην Αρχική Σελίδα.

7€

230 σελίδες

11€

416 σελίδες

11,50€

448 σελίδες

13,70€

568 σελίδες